Over ons

wie zijn wij?

haagse stomerij

Haagse Stomerij biedt al 20 jaar reiniging en reparatiediensten aan op kleding en textielproducten.

Ons verhaal begon 20 jaar geleden, toen we via een bijbaantje de wereld van kleding- en textielreiniging ontdekte. We ontdekten dat we dit werk leuk en bevredigend vonden. We begonnen kort daarna onze eigen stomerij en na veel zweet en tranen is de Haagse Stomerij geworden wat het nu is.

Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring in dit vakgebied en gelukkig beleven we hier nog evenveel plezier in als vroeger. U een glimlach, wij een glimlach.

Haagse Stomerij
Haagse Stomerij

Haagse Stomerij

Het beste aanspreekpunt voor het reinigen en repareren van uw kleding en textiel

waarom de haagse stomerij?

In onze wasserij in Den Haag pakken wij textielreiniging professioneel aan. Niet al uw kleding is wasbaar, maar wij bieden altijd een passende oplossing. Voor kleding en andere soorten textiel, die onderhevig zijn aan krimp, vervilting, verkleuring en moeilijk te strijken of persen zijn, biedt chemische reiniging uitkomst. Voorts is uit onderzoek gebleken dat het wassen en reinigen van kleding door een professionele textielreiniger en stomerij in Den Haag milieuvriendelijker is dan het wassen thuis. Wij reinigen in onze wasserij in Den Haag kleding voor particulieren en zakelijke klanten.

- 01
Professioneel Team

Wij zijn een echt familiebedrijf dat 20 jaar ervaring heeft met het stomen, wassen, reinigen en repareren van textiel. Ook beschikken wij over de benodigde diploma’s en certificaten.

- 02
Uitstekende Kwaliteit

De Haagse Stomerij werkt met de nieuwste apparatuur met de nieuwste technologieën op reinigingsgebied. Onze machines laten geen vlekken of beschadigingen achter. Hierdoor kunnen wij professionele kwaliteit garanderen.

- 03
Werkwijze

Als eerste controleren we alle goederen die we van u ontvangen. Na onze initiële controle voeren wij een gesprek over de behandeling en eventuele risico’s. Na onze behandeling kunt u uw goederen weer ophalen of deze gratis bij u laten afleveren.